Zr Florence

door | 7 april 2016

Onze projectmedewerkster zr Florence, die we ontmoet hebben op onze jubileumbijeenkomst in Maastricht, heeft een nieuwe functie aanvaard. Zij is overgeplaatst naar een andere locatie en plaats in Zambia waar ze gebruik maakt van de opgedane kennis en ervaring van de aan ons gebonden projecten. Wij hebben nog goed contact met haar en zij houdt ons op de hoogte van haar werkzaamheden. Als dank voor al hetgeen zij voor ons gedaan heeft hebben wij haar een eenmalige gift gegeven om haar tuinbouwprojectje kracht bij te zetten. De gift is bijeengebracht door een extra activiteit door ons en een verkregen donatie vanuit de tuinbouw.  Wij wensen zr Florence veel succes en zijn verheugd te zien dat er mede dankzij ons nieuwe initiatieven in Zambia ontstaan. Wij hebben aan haar meer info gevraagd over het epilepsieproject dat ze eveneens in haar nieuwe omgeving aan het opzetten is. Well done Jonathan!

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.