Overlijden mevr. Fiet Martens

door | 27 mei 2021
mevr Fiet Martens

Onlangs kregen we het droevige bericht over het overlijden van een van onze bestuursleden die mee aan de wieg heeft gestaan bij de oprichting van de Stichting.

Mevrouw Martens, voor ons Fiet, is op een gezegende leeftijd van ons heengegaan. Tot het laatst bleef en was ze betrokken bij het wel en wee van de stichting. Ze stelde het op prijs om regelmatig informatie te ontvangen over het wel en wee van Jonathan. Zo had ze telefonisch contact met onder andere onze voorzitter Anneke Schoonbrood. Het meest betrokken was Hanneke Aalders die haar ook nog thuis opzocht.

In onze Nieuwsbrief kunt u meer lezen over mevrouw Fiet en haar inzet, betrokkenheid met het werk van ons in Zambia. Hanneke Aalders heeft een persoonlijk memoriam geschreven.

De voorzitter heeft namens de donateurs en het Stichtingsbestuur de condoleances overgebracht naar de familie. Wij wensen de familie sterkte met dit verlies.