Auteur archieven: Angelo Verbrugge

Koninklijke onderscheiding voor Ton van Gestel

  Foto: Callie Steijaert (public relations) Wij willen Ton van Gestel, bestuurslid, bij deze van harte feliciteren met zijn koninklijke onderscheiding die hij gekregen heeft. Ton stond aan de wieg van Stichting Jonathan en wij maken nog dankbaar gebruik van zijn kennis, diensten en vooral van zijn contacten in zijn uitgebreide netwerk. Ton en zijn gezin… Lees meer »

Veldbezoek Sr. Florence

            Epilepsie project activiteiten (Phillip Phiri) Ik was blij te horen dat het rapport duidelijk was en hoop dat jullie zo een goede indruk hebben gekregen. Ik ben me ervan bewust dat je naar de donateurs betrouwbare informatie moet doorgeven, o.a. door goede rapporten te maken, verantwoording af te leggen,… Lees meer »

Steun ons project door uw stem

Actie Warm Hart: U bepaalt welk doel € 10.000,- krijgt. Stem nu! Elk jaar geeft KRO een mooi bedrag aan drie goede doelen die op een bijzondere manier bijdragen aan een warme, zorgzame samenleving. Wie dat mooie bedrag krijgt bepaalt u. Stem nu, het kan ze € 10.000,- opleveren! In de afgelopen maanden hebben onze… Lees meer »

Beleidsplan 2017

Het Beleidsplan 2017 St. Jonathan is via deze link te downloaden. Doelstelling  De stichting heeft tot doel: het ondersteunen van  Community Based Rehabilitation (CBR) projecten voor mensen met een verstandelijke beperking in de Copperbelt provincie in Zambia. Stichting Jonathan ondersteunt het epilepsieproject van het districtgezondheidscentrum  Ipafu, in de Copperbelt provincie Zambia, dat onder de verantwoordlijkheid… Lees meer »

Infobijeenkomst over projecten

Op zaterdag 26 november 2016 van 14 uur tot 16 uur is er een Infobijeenkomst over de projecten van Stichting Jonathan. Deze informatie gaat over belangrijke ontwikkelingen in Zambia en vindt plaats in kantoor Maasdomein van Radar, Randwijcksingel 35 te Maastricht. Het is belangrijk om aan te melden in verband met de catering. Dit kan… Lees meer »

Archief Jaarverslagen

Jaarverslag 2021 Jaarverslag 2020 Jaarverslag 2019 jaarverslag 2018 jaarverslag 2017 jaarverslag 2016 jaarverslag 2015 Jaarverslag 2014 jaarverslag-2013

Archief Sponsoracties

Hier staan een aantal bijzondere actie’s vermeld met een donatie aan onze Stichting 2017: toegezegde legaat 2016: Groenmoesmarkt Donatie’s bij afscheid AVG arts Gift Stichting Soelaas 2015:  Vastenactie Posterholt Groenmoesmarkt Donatie’s bij afscheid als Gedeputeerde van Provincie Limburg Donatie ontvangen gelden voor het houding van een lezing 2014: donatie ontvangen bij afscheid medewerker Stichting Radar 2013:… Lees meer »

Officier in de Orde van Oranje Nassau

prof.dr. H.M.J. (Henny) van Schrojenstein Lantman-de Valk (67) uit Limbricht Zij heeft zich buitengewoon ingezet voor de verbetering van de gezondheidszorg voor mensen met een verstandelijke handicap. Zij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van dit specifieke vakgebied. Zij was onder meer opleidingscoördinator van de Netherlands School of Public Health te Utrecht. Zij heeft… Lees meer »

Overleg

  Het bestuur in overleg bijeen in de pastorie te Maastricht waarvan wij kosteloos gebruik mogen maken. Gemiddeld 4 keer per jaar bespreken wij de voortgang en de ontwikkelingen van de Zambiaanse projecten. De financiën worden nauwlettend in de gaten gehouden en  er is aandacht voor nieuwe ontwikkelingen in Zambia. De koffie en thee tijdens de… Lees meer »

Zr Florence

Onze projectmedewerkster zr Florence, die we ontmoet hebben op onze jubileumbijeenkomst in Maastricht, heeft een nieuwe functie aanvaard. Zij is overgeplaatst naar een andere locatie en plaats in Zambia waar ze gebruik maakt van de opgedane kennis en ervaring van de aan ons gebonden projecten. Wij hebben nog goed contact met haar en zij houdt… Lees meer »